Bent u op zoek naar een bronzen stalen deur? Wij hebben diverse kleuren brons in ons assortiment stalen deuren. Zo kiest u voor een unieke deur in uw woning. Door in te haken op deze trend kunnen wij iedere kleur brons leveren.

IMG

Verschillende kleuren brons

De kleur brons is in verschillende tinten aan te brengen op onze stalen deuren. Voor zowel onze standaard maat deuren en onze maatwerk stalen deuren kunnen wij u de keuze bieden om te laten poedercoaten in de kleur brons. De verschillende kleuren brons zijn Anodic Bronze, Licht bronze, Goud bronze en Donker bronze.

IMG

Bronzen stalen scharnierdeur

Onze bronzen stalen scharnierdeuren worden compleet geleverd met stalen kozijn, gelaagd glas en deurbeslag. Zo heeft u een complete bronzen deur waarvan dus niet alleen de deur brons is en het kozijn ook brons. Naast de deur en het kozijn wordt natuurlijk ook het deurbeslag in het brons geleverd.

IMG

Bronzen stalen taatsdeur

De bronzen stalen taatsdeuren van Mr Noir worden net als de bronzen stalen scharnierdeuren geleverd inclusief gelaagd glas. Echter heeft een taatsdeur geen kozijn. Uniek aan een stalen bronzen deur is dat deze om zijn as heen draait en dus beide kanten open en dicht kan. Hiermee bent u verzekerd van een unieke bronzen stalen taatsdeur in uw woonkamer.

IMG

Bronzen stalen schuifdeur

Een schuifdeur in de kleur brons geeft ook een zeer mooie uitstraling aan uw interieur. Kies de juiste kleur brons en wij zorgen dat de gehele deur in het brons wordt geleverd inclusief een bronze schuifdeur rails. Alle bronzen schuifdeuren worden geleverd inclusief gelaagd glas en deurbeslag, zodat u direct kan genieten van een complete bronzen schuifdeur in uw woning.

Installatie van een bronzen stalen deur

De installatie van een bronzen stalen deur gaat in hetzelfde als een normale stalen deur. Uiteraard letten wij met vervoer naar uw woning op het voorkomen van lakschade en bij het uitpakken en plaatsen wordt er met de grootste zorg aandacht besteed aan het in tact houden van de bronze poedercoating. De bronzen stalen deuren worden goed verpakt vervoerd met schuim aan rondom en ook bij het plaatsen wordt er doormiddel van beschermmaterialen gelet op dat het brons nooit in contact komt met een vloer, tegel of ander materiaal welke de bronzen stalen deur kan beschadigen.