Hangstoeltouw grijs

Een prachtig eye-catcher in jouw tuin deze zomer. Ga voor een heerlijke ontspanning in je eigen tuin. Deze hangstoel staat garant voor een heerlijke schommelende ontspanning.

Nu met meer dan €300 korting! Wees er snel bij, want op = op!

Levertijd: Op voorraad
Aanbieding!

99.00

Product is uitverkocht!

Hangstoel ligstoel touw grijs aanbieding

Ga voor een heerlijke gewichtloze ontspanning op een mooie dag in je eigen woonkamer. Met deze hangstoel van Mr Noir geniet jij van schommelende liggende ontspanning. Door de stevige voet en de stabiele ophanging geniet jij deze zomer absoluut van fijne momenten in je eigen huis.

Geleverd inclusief
  • Zitting
  • Voet
  • Zeer stevig design met stabiele voet
  • Eenvoudig te monteren

Ga voor een heerlijke gewichtloze ontspanning op een mooie dag in je eigen woonkamer. Met de hangstoel Solo Madrid van Mr Noir geniet jij van schommelende ontspanning. Door de stevige voet en de stabiele ophanging geniet jij deze zomer absoluut van fijne momenten in je eigen huis.

Direct leverbaar uit voorraad

De rotan hangstoelen zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt de hangstoel na bestelling afhalen of laten bezorgen. De levertijd bij bezorging is ongeveer 1 week nadat je je bestelling hebt gedaan. We houden je op de hoogte wanneer jouw bestelling door ons gaat worden bezorgd!

showroom deuren
Showroom Wil je onze deuren graag eens in het echt bewonderen? Dat kan! Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken. Mr Noir
Industrieweg 15
4131NK Vianen