Stalen tafelpoot X – 10×10 cm

95.00

Onze stalen tafelpoot X is perfect te combineren met verschillende type houten bladen. Tafelpoot X past in ieder interieur en is in 3 verschillende kleuren bij ons te verkrijgen. De tafelpoot wordt per stuk verkocht.

Stel product samen:
Wissen
Aantal:

Combineer met een eikenhouten blad

Onze stalen tafelpoot X is perfect te combineren met verschillende type houten bladen. Deze stalen tafelpoot X past in ieder interieur en is in 3 verschillende kleuren bij ons te verkrijgen, namelijk blank onbehandeld staal, wit en mat zwart. Deze tafelpoot X is voorzien van 10 x 10 cm stalen buizen en heeft een hoogte van 73 cm.

Geleverd inclusief
  • Stalen frame van 10 x 10 cm
  • Hoogte = 73 cm
  • Echt staal

Leverbaar in verschillende kleuren

  • Blank (onbehandeld staal)
  • Mat zwart (RAL 9005)
  • Wit (RAL 9010)

Detail foto

Gemakkelijk zelf monteren

Deze stalen tafelpoot kun je gemakkelijk zelf monteren. De eerste stap is het op de grond leggen van het tafelblad. Leg de onderkant boven en zet de tafelpoot aan beide uiteinden van het tafelblad. Meet het midden van het tafelblad uit en zet de tafelpoot 5 cm van de kant af. Zet vast met de juiste schroef in het tafelblad.

Levertijd van 3-4 weken

Jouw stalen spiegel wordt in onze fabriek met de hand gemaakt, zo kunnen we hoogwaardige kwaliteit waarborgen. De levertijd is ongeveer 3-4 weken nadat je je bestelling hebt gedaan. We houden je op de hoogte wanneer jouw stalen spiegel door ons gaat worden bezorgd!

showroom deuren
Showroom Wil je onze deuren graag eens in het echt bewonderen? Dat kan! Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken. Mr Noir
Industrieweg 15
4131NK Vianen
Materiaal

Staal

Kleur

Blank (onbehandeld), Mat zwart RAL9005, Wit RAL9010