Een jong bedrijf met jarenlange ervaring en een professioneel team op zowel de verkoop-, service-, inkoop- als marketingafdeling. Bij ons staat de klant op nummer één. Wij werken iedere dag weer keihard  om jouw aankoop zo snel mogelijk bij je te krijgen voor de meest scherpe prijzen.

 

Het begin

We zijn begonnen in een nichemarkt waar wij ons richtte op de verkoop van stalen binnendeuren, maar merkten al snel dat de vraag breder werd. Hier hebben wij op ingespeeld met een breder assortiment met onder andere stalen tafelpoten, stalen trapleuningen en prachtige lifestyle producten. En dat alles onder een fantastische merknaam: Mr Noir!

 

Het team

Wij werken met een klein, maar gepassioneerd team. Elke dag doen wij ons uiterste best jou de mooiste producten aan te kunnen bieden. We selecteren onze producten op hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast vinden we het belangrijk je bestelling snel bij je te kunnen leveren, hiervoor hebben wij een eigen chauffeur en bijrijder, zo kunnen wij snel en flexibel schakelen zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

  • IMGMs Sales Fay
  • IMGMr Manager Tim
  • IMGMr Magazijn Jeremy
  • IMGMr Marketing Damien
  • IMGMr/Ms Stylist JIJ?

 

De toekomst

Ons assortiment wordt continu verder uitgebreid. Dit komt in uiting tot mooie producten met een zwart element voor een scherpe prijs. Hier speelt voor ons levertijd een belangrijke rol. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om up-to-date te blijven van onze ontwikkelingen en leuke acties. Je kunt ons uiteraard ook vinden op Facebook, Instagram en Pinterest!