Op zoek naar een stalen deur in de kleur brons? Wij hebben dé bronzen stalen deur waar u naar op zoek bent! Onze bronzen stalen deuren zijn met de hand gemaakt en voorzien van een hoogwaardige poedercoating voor het mooiste brons effect!

IMG

Verschillende kleuren brons mogelijk

Wij kunnen uw stalen deur in 3 verschillende soorten brons poedercoaten. Dit geeft een zeer unieke en vooral chique uitstraling aan uw ruimte. Ga voor licht brons, medium brons of brons! Twijfel je? Kom dan langs in onze showroom. Naast brons kunnen wij uw deur in iedere gewenste RAL kleur laten poedercoaten.

IMG

Bronzen stalen scharnier-, schuif- of taatsdeur

Ons gehele assortiment stalen deuren kunnen wij leveren in de drie verschillende brons kleuren. Hierbij kunt u denken aan onze stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren en stalen taatsdeuren. Door gebruik te maken van de hoge kwaliteit poedercoating kunnen wij ook het deurbeslag in brons leveren.

IMG

Kies de vlakverdeling die bij u past

Speel met de vlakverdeling van uw bronzen stalen deur voor de unieke uitstraling die u in uw ruimte wilt. Wij kunnen immers iedere vlakverdeling in het brons leveren. Hiermee hebben wij voor een modern, eigentijds en landelijk interieur de perfecte keuze voor het aanschaffen van een bronzen stalen deur.

IMG

Ook uw stalen trapleuning in het brons?

Naast een bronzen stalen deur kunnen wij ook stalen bronzen trapleuningen leveren. Dit geeft natuurlijk een super mooi effect als u uw stalen deur plaats van de woonruimte naar de hal. Bij de trapleuningen worden zowel de leuning als houders in het brons gepoedercoat.