Wat is een uitsparing?

Een uitsparing is de doorgang in de muur waar de deur in moet komen. Deze uitsparing moet kozijnloos zijn en volledig zijn afgewerkt voordat er ingemeten kan worden. De afgewerkte uitsparing geeft de kozijnmaat weer die bij ons besteld kan worden. Daarnaast adviseren wij je om een sterke basis (hout of beton) te hebben waar de het kozijn aan bevestigd kan worden.


Hoeveel kost een deur?

Standaard maten van stalen scharnierdeuren zijn beschikbaar vanaf €595,-. Standaard maten van stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren zijn beschikbaar vanaf €795,-. Heb je maatwerk nodig? Vraag dan een offerte aan en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een mooi aanbod.


Wat zijn de standaard maten van deuren?

De breedte van onze standaard deuren zijn 83 cm en 93 cm. De hoogte van onze standaard deuren zijn 201,5 cm, 211,5 cm, 231,5 cm 250 cm en 260 cm.


Hebben jullie ook magneetdeuren of opdekdeuren?

Nee, wij verkopen geen magneetdeuren of opdekdeuren. Wij hebben ervaren dat de magneten binnen één jaar hun kracht verliezen en op het moment dat er een buitendeur open gaat dit automatisch ook gebeurt voor de magneetdeur. Aangezien onze deuren met kozijn geleverd worden is dit niet geschikt als opdekdeur.


Hoe werkt montage?

Je kunt de montage van een deur zelf regelen of de montage uitbesteden aan onze externe montagepartner. De kosten hiervoor bedragen €295,- voor plaatsing van de eerste deur en €250,- voor plaatsing van een tweede deur. Zodra wij de deur bij je afleveren, brengen wij onze externe montagepartner hiervan op de hoogte. Deze externe montagepartner neemt vervolgens contact met je op. De facturatie en garantie-afhandeling verloopt ook via deze externe montagepartner.


Hoe wordt een inmeting van een deur gedaan?

Inmetingen worden op afspraak gedaan door onze bezorger. Op het moment dat de inmeting is ingepland, zal de bezorger 30 minuten voor aankomst contact met je opnemen. Zorg er wel voor dat je uitsparing volledig is afgewerkt voordat er ingemeten wordt. Zonder volledig afgewerkte uitsparing kan helaas er niet ingemeten worden.


Kan ik de spiegels ook ophangen aan de muur?

De spiegels zijn vervaardigd uit staal en daardoor hebben ze een behoorlijk gewicht. We raden aan de spiegels op de grond te plaatsen, ook vanwege de grootte. Mocht je de spiegels willen ophangen, dan kan dat met grote en stevige schroeven in een stevige muur. Er zijn echter geen bevestigingspunten aan de achterkant van de spiegel voor beschikbaar.


Hoe bevestig ik de trapleuningen?

Onze stalen trapleuningen zijn te bevestigen op elke gewenste plek. Je ontvangt bij je bestelling beslag voor bevestiging: een grote plug met een stokeind-schroef, de leuninghouders en kleine zwarte schroefjes voor bevestiging aan de leuning. Je kunt op de gewenste plek zelf met een klein staalboortje de 4 gaatjes boren om de leuninghouders te bevestigen. De enkele gaatjes die zijn voorgeboord zijn slechts voor de productie, hieraan worden onze leuningen gehangen om ze te spuiten met matzwarte poedercoating.


Wat is de levertijd van de producten?

De levertijd van onze producten staat op elke categoriepagina beschreven: de stalen deuren hebben een levertijd van ongeveer 6 weken, maatwerk deuren kunnen we leveren in ongeveer 12 weken. Kies je voor een trapleuning, spiegel of tafelpoot? Daarvan hebben we momenteel beperkte voorraad beschikbaar, we doen ons best deze informatie zo snel mogelijk te actualiseren op de productpagina’s. Voor voorraadinformatie kun je altijd contact met ons opnemen.


Ontvang ik na bestelling een bevestiging?

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een bevestiging van je aankoop. Op dat moment zullen we, indien voorradig, je bestelling uitleveren. Wanneer we de bestelling niet compleet kunnen uitleveren, zullen we contact met je opnemen per e-mail. Helaas hebben we op dit moment te maken met een storing waardoor status-updates niet verstuurd kunnen worden. We doen ons best je regelmatig op de hoogte te houden over je bestelling.


Hebben jullie ook kortingscodes?

We hebben regelmatig leuke acties voor je beschikbaar. Volg ons op onze sociale media Instagram, Facebook en Pinterest voor actuele aanbiedingen en kortingscodes of wordt member van onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwe producten, de mooiste eye-catchers en de beste acties!


Hebben jullie ook een showroom?

We hebben een showroom aan de Industrieweg 15 in Vianen, hier ben je van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur welkom om onze deuren en andere producten te komen bekijken. Op zaterdag is dit ook mogelijk, maar alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.