Laat jouw stalen deur op maat maken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Mr Noir.

Keuze uit 1000’en verschillende deuren! Kies uw type deur, vlakverdeling, RAL kleur, Glas kleur en afmeting.

Stel uw stalen deur zelf samen met onze stalen deuren configurator

Een stalen deur op maat is eenvoudig aan te vragen via onze offerteformulier. U maakt eerst een keuze voor het type stalen deur en daarna volgen de stappen vlakverdeling, kleur, type glas, draairichting (in geval van een scharnierdeur, afmeting, inmeetservice, transportservice en montageservice. Hieronder vindt u een toelichting per stap waar u rekening mee kunt houden.

Kies de juiste stalen deur

Kiest u een stalen scharnierdeur met kozijn, stalen schuifdeur of een stalen taatsdeur? Bij een stalen scharnierdeur wordt de deur geproduceerd met een stalen kozijn, zoals bij de traditionele deuren. Bij een stalen schuifdeur op maat zorgen wij ervoor dat de schuifdeur vóór het gat schuift dat u in de muur heeft en een stalen taatsdeur kan beide kanten open en dicht, omdat het scharnierpunt boven en onderop de deur zitten.

Kies de vlakverdeling die bij u past

Over smaak valt niet te twisten. Bij Mr Noir kunt u uw stalen deur samenstellen met verschillende vlakverdelingen. Dit is de vorm van de roedes in de deur welke de uitstraling van de deur bepaald. Wanneer u ons stalen deur op maat formulier doorloopt krijgt u aan de hand van afbeeldingen de verschillende vlakverdelingen te zien waar u uit kunt kiezen.